четвртак, 3. август 2017.

“Dani košarke” u Dimitrovgradu

Tekst i foto preuzeti sa: Internet Portala "Far"


Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ u saradnji sa Sportsko turističkim centrom „Caribrod“ i ove godine organizovaće tradicionalnu manifestaciju “Dani košarke”. Manifestacija počinje u petak 4. avgusta, a završava se narednog dana, u subotu 5. avgusta.

Takmičenja u basketu, šutiranju trojki i tradicionalni susret “Stari – Mladi” i ove godine će okupiti ljubitelje košarke u sportskom centru “Park”. Pored ovih stalnih takmičenja, ove godine biće organizovano i takmičenje u poligonu za najmlađe košarkaše.

Prijava za basket turnir u konkurenciji seniora i kadeta, šutiranju trojki i poligonu moguće je obaviti sve do pred sam start takmičenja, koji je zakazan petak u 19:00 časova.

Prijava za basket turnir u konkurenciji seniora je 3.000 dinara, za takmičenje u trojkama je 300 dinara po učesniku, a kadeti i pioniri neće plaćati učešće za takmičenje u basket turniru i takmičenju u spretnosti sa loptom.

Za seniore obezbeđene su nagrade od 30.000 dinara za prvo mesto u basket turniru, drugo mesto doneće 20.000 dinara, dok će trećeplasirana ekipa biti nagrađena sa 10.000 dinara.

Kadeti i pioniri će biti nagrađeni sportskom opremom.

Т.Aleksov

Foto: Mikan Andreev